Om niet alleen leerlingen van de basisschool te informeren over de gevaren van een dode hoek bezoeken we evenementen in de provicies Drenthe, Overijssel, Gelderland en Limburg. Daar kunnen we u ook laten zien waar de dode hoeken zijn rondom een vrachtauto, bus of landbouwvoertuig en waar het veilig is om u te begeven in het verkeer rondom deze voertuigen. Hieronder en op onze facebookpagina ziet u wanneer we bij u in de buurt zijn.

Wilt u ons benaderen om ook uw evenement te bezoeken, neem dan contact met ons op

Ook in de provincies Overijssel, Gelderland, Noord Holland en Limburg

Fri, 05 August Lees meer

Ook deze zomer zijn we weer op diverse markten met de "blijf uit de dode hoek campagnedagen"

Fri, 05 August Lees meer

In het kader van "Samen richting nul verkeersslachtoffers" bezoeken we op zaterdag 15 september de zomermarkt in Lichtevoorde. Het publiek kan dan zelf ontdekken waar de dode hoeken rondom een groot voertuig zijn. Het motto is: blijf er rechts en ruim achter in het verkeer!

Thu, 20 August Lees meer

In het kader van "Samen richting nul verkeersslachtoffers" bezoeken we op zaterdag 5 september de zomermarkt in Nieuwleusden. Het publiek kan dan zelf ontdekken waar de dode hoeken rondom een groot voertuig zijn. Het motto is: blijf er rechts en ruim achter in het verkeer!

Thu, 20 August Lees meer

In het kader van "Samen richting nul verkeersslachtoffers" bezoeken we op zaterdag 22 augustus de braderie in coevorden. Het publiek kan dan zelf ontdekken waar de dode hoeken rondom een groot voertuig zijn. Het motto is: blijf er rechts en ruim achter in het verkeer!

Thu, 20 August Lees meer

In het kader van "Samen richting nul verkeersslachtoffers" bezoeken we op woensdag 19 augustus de Siepelmarkt in Dwingeloo. Het publiek kan dan zelf ontdekken waar de dode hoeken rondom een groot voertuig zijn. Het motto is: blijf er rechts en ruim achter in het verkeer!

Tue, 18 August Lees meer

Zaterdag 15 augustus wordt gestart met de campagnedagen over de dode hoek in de provincie Drenthe. Bezoekers van de kasteelmarkt kunnen de dode hoeken van een vrachtauto ontdekken. Dat is belangrijk, omdat de dode hoek een gevaarlijke plek is in het verkeer. De campagnedagen worden uitgevoerd in het kader van de actie: Samen richting nul verkeersslachtoffers van de Provincie Drenthe.

Een kijkje in en rondom een echte vrachtwagen

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in en om de cabine van een echte vrachtwagen! Op deze manier ervaren ze wat een chauffeur wel en niet kan zien. Buitenom de vrachtauto is er een instructie om te laten zien hoe te handelen rondom een groot voertuig in het verkeer. De boodschap hierbij is: blijf rechts en ruim achter de vrachtauto rijden. Als jij de chauffeur kan zien, dan kan hij jou ook zien.

Sat, 15 August Lees meer

Op de open dag van de brandweer in Harskamp zullen we de eerste campagnedag van 2019 in Gelderland houden. Locatie en tijden zijn te zien op https://www.facebook.com/events/1255663811251221/

Wed, 03 April Lees meer

Op deze groots georganiseerde 112-dag laten veel hulpverleners zien wat ze in huis hebben. Ook wij mogen deelnemen om het publiek de gevaren van de dode hoek te laten ontdekken. Informatie op https://www.facebook.com/events/2246920645328109/

Wed, 03 April Lees meer